Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Online digitale valuta kopen

Digitale valuta kopen? Crypto kopen wordt elke dag simpeler. Vooral Nederland is op dit gebied voorloper. De platformen Bitvavo en Bitonic hebben als hoofddoel om het voor Nederlanders zo eenvoudig mogelijk te maken om crypto aan te schaffen en dat lukt ze aardig.  Op beide platformen kan je eenvoudig crypto kopen met iDeal. Als je voor het eerst crypto koopt, dan is Bitvavo absoluut de beste keuze.

Een cryptocurrency kopen is vrij eenvoudig maar je moet wel weten waar je moet zijn. Je kunt ze aanschaffen met euro’s bij diverse websites en vervolgens kun je ze naar een exchange sturen om de grotere/bekendere munten te verhandelen voor de kleinere altcoins.


Vandaar, wanneer een cryptocurrency kopen begint bij het kopen van een van de basis cryptovaluta: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC). Bitcoin is natuurlijk het beste om mee te beginnen aangezien deze op elke cryptocurrency exchange wordt geaccepteerd voor het kopen van andere cryptovaluta. Het is de reservemunt voor elke cryptomunt en komt bij elke valutapaar dan ook voor.

Ethereum wordt vaak gevraagd bij Initial Coin Offerings. Litecoin is de beste cryptocurrency voor het veilig en snel uitvoeren van betalingen. Let op, Bitcoin Cash is een Bitcoin vork die helaas valselijk propagandeert de ware Bitcoin te zijn en daarmee veel nieuwe handelaren behoorlijk verward of daadwerkelijk voor de gek houdt. Vandaar, een cryptocurrency kopen begint daadwerkelijk bij het kopen van een top cryptocurrency die op veel handelsbeurzen wordt geaccepteerd.