Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Nieuwe vergadertafels vind je bij Shiraz

logo shiraz furniture

Wil je de vergadertafels van jouw kantoor graag vervangen of heb je het kantoor onlangs uitgebreid en ben je op zoek naar nieuwe tafels en of meubilair? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres. 

Kantoormeubilair van de hoogste kwaliteit 

Shiraz is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een bedrijf die inmiddels meer dan 50 leveranciers heeft en meer dan 1000 producten in haar assortiment aanbiedt. In de loop van de jaren hebben de experts van Shiraz erg veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van kantoormeubilair en alles wat hierbij komt kijken. Het bedrijf biedt een zeer ruime keuze in vergadertafels aan. De vorm van de vergadertafel volgt de functionaliteit en de tafels worden daarom ook altijd op vorm uitgekozen. Wanneer de vorm en de maatvoering bekend is zullen de bijpassende onderstellen worden gekozen. Door het ruime assortiment zul je ook hier erg veel keuze in hebben. De vergadertafels zijn gemakkelijk naar jouw eigen persoonlijke wensen samen te stellen en zullen na aankoop snel worden geleverd.

 

Een opmaat gemaakte vergadertafel 

Als de standaardafmeting van een vergadertafel niet past bij jouw persoonlijke wensen is het mogelijk om deze op maat te laten maken. Deze vergadertafel zal dan geheel naar jouw persoonlijke wensen worden geproduceerd. De opmaat gemaakte vergadertafels zijn niet direct uit voorraad leverbaar en hebben daarom ook een levertijd van ongeveer 3 weken. Bij Shiraz kun je ook direct kiezen voor het juiste kabelmanagement voor de vergadertafel, hierdoor zal direct alles goed op orde zijn.