Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Koop nu Office 2019 voor een scherpe prijs!

Wil jij gebruik maken van de nieuwste Word, Excel, Lync en nog veel meer? Neem dan eens een kijkje op de website van Gamekeydiscounter.nl. Hier vind je namelijk Office 2019. Dit is de nieuwste variant en deze zorgt voor een hoop voordelen. Zo is Office 2019 erg fijn in het gebruik. Eigenlijk is het voor iedereen wel mogelijk om gebruik te maken van dit programma. Het besturingssysteem is erg eenvoudig en buiten dat zijn er weer extra mogelijkheden bijgekomen. Een mooi voorbeeld hiervan is het automatisch opslaan. Mocht jij druk bezig zijn in bijvoorbeeld Word, dan zal Word ervoor zorgen dat het bestand steeds opgeslagen wordt. Als jouw laptop vervolgens onverwachts uitvalt, dan is er altijd een laatste versie van het bestand. Je bent dan dus niet al je werk kwijt en dit is wel zo fijn.

Waarom werken met Word?

Office 2019 biedt enorm veel voordelen. Zo heb je hierboven al wat kunnen lezen over het automatisch opslaan. Echter is dit niet het enige voordeel. Office 2019 is namelijk echt veel fijner dan andere programma’s. Zo is het bij Word namelijk mogelijk om met koppen te werken. Mocht jij bijvoorbeeld een inhoudsopgave willen maken, dan doet Word dit zelf aan de hand van de koppen. Op deze manier kan je dus een mooi verslag maken met een overzichtelijke inhoudsopgave. Wil jij een bronnenlijst maken? Dan kan dit ook automatisch! Je zult dan een bronnenlijst krijgen op basis van de APA-normen. Dit zal ervoor zorgen dat jouw bronnenlijst aan alle eisen voldoet.

Berekeningen maken aan de hand van Excel

Wanneer jij het nieuwste Officepakket aanschaft, dan betekent dit dus ook dat jij gebruik kunt maken van de nieuwste Excel. Heb jij Excel nog nooit gebruikt? Dan is het misschien wel handig om hier wat over te lezen! Excel is namelijk een programma dat enorm handig is als jij met getallen werkt. In Excel kan je namelijk alles overzichtelijk onder elkaar zetten. Buiten dat is het met dit programma ook mogelijk om dingen uit te rekenen. Als jij alles overzichtelijk onder elkaar hebt gezet, dan is het namelijk mogelijk om formules toe te passen. Zo hoef je dus niet zelf alles uit te rekenen. Dit programma wordt vooral gebruikt door mensen die in een Financiële branche actief zijn.

Het maken van een mooie presentatie met PowerPoint

Presenteer jij veel en ben jij op zoek naar een handig programma dat jou hier zo goed mogelijk mee kan helpen? Dan is PowerPoint echt wat voor jou! Met dit programma kan je namelijk erg eenvoudig een presentatie maken. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Zo kan je uiteindelijk erg makkelijk een geweldige presentatie maken! Mocht jij het idee hebben dat het nieuwe Officeprogramma echt wat voor jou is. Neem dan eens een kijkje op de website van Gamekeydiscounter.nl. Op deze website vind je dit programma namelijk voor een scherpe prijs!