Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Hoe een palletmover mijn leven heeft gered

AGV 3

Ik ben een hele normale man van rond de vijftig jaar en ik werk heel mijn leven al voor hetzelfde bedrijf in hetzelfde warenhuis. Dat klinkt misschien saai en dat is het ook wel een beetje maar mijn werk is iets wat ik puur doe zodat ik mijn vrouw en kinderen kan supporten met geld voor verschillende dingen. Werk is niet iets waar ik mijn leven op baseer maar het is natuurlijk niet onbelangrijk. Daarom ga ik het in deze tekst onder andere hebben over waarom werk voor mij niet heel belangrijk is en over hoe een palletmover mijn leven heeft gered. Blijf dus zeker lezen als je hier meer over wilt weten.

Waarom werk voor mij niet zo belangrijk is

Het leven is een prachtig fenomeen en er zijn zoveel leuke dingen die zou kunnen doen in het leven. Omdat niet alles gratis kan zijn kostte al deze dingen natuurlijk geld en dat geld zou je niet hebben als je niet zou werken. Dus alhoewel ik werken niet belangrijk vind, doe ik het wel met veel plezier om mijn vrouw en kinderen blijer te kunnen maken met verschillende tripjes naar andere landen of mooie plekken in ons kleine landje. Werk is dus voor mij niet zo belangrijk maar het geld dat je ervoor krijgt is zeker wel belangrijk.

Hoe een palletmover mijn leven heeft gered

Ik werk dus al jaren in hetzelfde magazijn en in mijn eerste dertig jaar moesten wij altijd zelf de spullen van punt a naar punt b krijgen. Ik had dit toen destijds niet door maar al dat gesjouw zorgde ervoor dat mijn lichaam steeds zwakker werd. Op een gegeven moment veranderde het bedrijf waar ik voor werkte naar een veiligere stijl door te veranderen naar een agv systeem. Hierdoor werden de zware dingen getild door machines en hoefden wij het niet meer zelf te doen. Toen dit gebeurde merkte ik meteen dat mijn lichaam een stuk sterker werd en daardoor heeft echt mijn leven gered.