Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Gebr. Vermeer Industrial Movements is er voor jou

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Grote verhuizing in de planning staan? Dan is het raadzaam om in contact te komen met Gebr. Vermeer Industrial Movements. Dit bedrijf beschikt over het juiste materiaal om jouw machines naar de goede locatie te brengen. Het belangrijkste is dat zij het op een zorgvuldige manier vervoeren. Hier hebben zij diverse wagens voor ter beschikking. Zo is geen ene machine onmogelijk voor dit bedrijf. Voor een paar weken geleden hebben wij ook de hulp ingeschakeld van dit bedrijf. Dit nadat een goede vriend van mij erg tevreden over dit bedrijf sprak. De machines die hij had waren met de juiste zorg vervoerd en daar was ik nou net naar op zoek!

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn wist meteen welke wagens er nodig zouden zijn. Zo heb ik ervoor gekozen om een offerte op te laten maken. Met deze offerte krijg je gelijk te zien wat het in totaal gaat kosten.

Gebr. Vermeer Industrial Movements ingeschakeld

Aangezien ik de kosten aan de lage kant vond en de machines verhuisd moesten worden, hebben wij deze hulp ingeschakeld. In een mum van tijd konden wij een datum aangeven wanneer de verhuizing moest plaats vinden. Dit was voor dit bedrijf geen enkel probleem en op die dag stonden zij met het grove geschut klaar. De machines werden gereed gemaakt voor transport en vervolgens gingen zij aan de slag. Je kon goed zien dat zij wisten wat zij aan het doen waren.