Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Afgestemd op de nieuwste technieken

Böhler lasdraad

Door gebruik te maken van Böhler welding lasdraad werk je met de nieuwste technieken op het gebied van lassen, de materialen worden steeds aangepast wat er op de markt nodig is om het beste resultaat te behalen. De kwaliteit en veiligheid staat zoals het ook hoort bovenaan bij de producten, het bedrijf houdt zich al jaren bezig met hardsolderen, verbindingslassen en is al actief in meer dan 25 landen. Je kunt het bedrijf wel omschrijven als een toonaangevende partner op de markt.  

Voordelig kopen van lasdraad

Wanneer je op zoek bent naar Böhler welding lasdraad en wil je daarbij niet teveel betalen, dan ben je bij lastechniekrijnmond.nl  aan het goede adres. Omdat er in de meeste gevallen groot wordt ingekocht, profiteert je ervan als consument. Zonder een mindere kwaliteit te kopen, ben je wel voordeliger uit tijdens je aankoop. Natuurlijk kun je ook bij de medewerkers van de website terecht als je nog vragen hebt over het lasproces, of over een specifieke soort lasdraad. 

Böhler lasdraad

Let goed op voor het lasproces

Wanneer je twee materialen aan elkaar moet verbinden met behulp van Böhler welding lasdraad, is het goed op te letten welke materialen je moet verbinden en welke lasdraad je daarvoor nodig hebt. In de webshop van lastechniekrijnmond.nl  zijn verschillende soorten en maten lasdraden in het assortiment, op deze manier heb je altijd een draad die aan je verwachtingen voldoet. Heb je laselektroden nodig, dan kun je hiervoor ook kijken op de website want deze worden er ook verkocht.