Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Veiligheid voorop met Safety Solutions

“Veiligheid boven alles.” “Voorkomen is beter dan genezen.” Twee bekende slagzinnen die het werk van G4S Safety Solutions typeren. Bij Safety Solutions staat veiligheid op nummer één en dat geldt voor iedere onderneming die het helpt. Of je nu een bedrijfspand, winkelcentrum, onderwijsinstelling of ander groot pand hebt waar het grootste gedeelte van de dag veel mensen aanwezig zijn maakt niet uit, je moet als eigenaar van het pand de veiligheid kunnen garanderen aan iedereen die een stap door de ingang heeft gezet. Dit lijkt soms misschien wat lastig, maar daar is Safety Solutions van G4S voor. De toepassingen van Safety Solutions zijn geschikt voor iedere ondernemer. Het team helpt je om risico’s te vermijden en gevaarlijke situaties zo snel en veilig mogelijk uit de weg te ruimen. Met Safety Solutions creëer je een veilige plek voor iedereen die vertrouwen heeft om bij jou naar binnen te stappen.

Opzetten veiligheidsplannen

De belangrijkste taak van Safety Solutions is je helpen met het opzetten van veiligheidsplannen. In het geval van nood moet iedereen weten wat er van hem of haar verwacht wordt, dit bepaal je aan de hand van voorbedachte plannen die helpen om calamiteiten meester te zijn.

Een veiligheidsdeskundige van G4S helpt je graag om door middel van analyses de veiligheidsrisico’s van je pand in kaart te brengen. Op basis van deze analyses worden verschillende plannen opgesteld. Zo kan er gekeken worden naar het plan op het gebied van veiligheid en gezondheid, beter bekend als het V&G-plan. Hierin staat precies vermeld hoe er tijdens een project op een correcte manier gewerkt moet worden. Dit plan is om risico’s te voorkomen, maar Safety Solutions kan je ook helpen voor plannen om wanneer er een risico is uitgemond tot een gevaarte deze zo goed mogelijk te bestrijden zodat iedereen ongedeerd blijft. Dit doe je door het nood- en interventieplan en het evacuatieplan. Bij het nood- en interventieplan weet je wat je moet doen in het geval van nood om jezelf of iemand anders te redden en bij het evacuatieplan weet je hoe je op een veilige manier zo snel mogelijk het pand verlaat om gevaren te omzeilen. Al deze plannen zijn van levensbelang in het geval van nood en kun je het beste op orde hebben. Daarom helpt G4S Safety Solutions je graag om deze plannen zo correct mogelijk te realiseren.