Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Klimmateriaal online bestellen

Klimmateriaal

Klimmateriaal

Voor al je klimmateriaal ben je bij VDSTEENXXL aan het juiste adres. Je vindt hier echt allerlei spullen en materialen waarmee je op een veilige manier kunt klimmen, of het nu om een boom of bijvoorbeeld een berg gaat. Denk bijvoorbeeld aan klimtouw, maar ook materiaal om jezelf te zekeren zoals bevestigingshaken. Dit is heel belangrijk voor je eigen veiligheid en die van anderen! Alle producten staan netjes en overzichtelijk weergegeven in categorieën zodat je snel de juiste spullen kunt vinden.

Enorm assortiment van klimmateriaal

Klimmateriaal is natuurlijk een breed begrip, maar het assortiment van VDSTEENXXL is dan ook enorm. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten touwen, karabijnhaken, harnassen, veiligheidslijnen, reddingsmateriaal en nog veel meer. Zelf bestel ik hier regelmatig spullen want ik ga in mijn vrije tijd regelmatig klimmen. Vaak is dit indoor bij een klimmuur, maar ik trek er ook wel eens op uit. Dan reis ik bijvoorbeeld af naar Duitsland of België, waar je ook buiten op rotsen kunt klimmen. Daarom is het noodzakelijk dat ik goede materialen in huis heb waar ik op kan vertrouwen. Alleen dan ga ik met een veilig gevoel bergbeklimmen. Al meerdere keren heeft VDSTEENXXL bewezen dat ze aan mijn eisen voldoen. Al het klimmateriaal dat zij aanbieden is dan ook uitgebreid getest op veiligheid. Ook bieden ze alleen maar topmerken aan. Denk bijvoorbeeld aan LANEX, TreeUp, Kong en 3M. Allemaal goede merken met innovatieve klimmaterialen, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

Bekijk de webshop!

KlimmateriaalIk kan iedereen die de klimsport beoefent aanraden om eens te kijken op deze webshop. Zij verkopen nagenoeg ieder soort klimmateriaal maar ook diverse persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals hoofdbescherming, handschoenen en kniebescherming. Wanneer je eenmaal de juiste producten hebt gevonden, kun je dit allemaal eenvoudig online bestellen. Al binnen drie werkdagen heb jij je klimmateriaal dan in huis.