Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Opleiding Basiskennis Boekhouden volgen

Basiskennis boekhouden

Basiskennis boekhoudenHeb jij interesse in de opleiding Basiskennis Boekhouden? Bij Fabius Opleidingen kun je in 10 lessen van 3 uur al je diploma behalen! Met deze opleiding kun je aantonen dat je over de juiste kennis beschikt en dit is veel waard voor een potentiële werkgever. Ook staat Fabius goed aangeschreven waardoor je een waardevol diploma zult behalen.

Basiskennis Boekhouden in de avonduren leren

Zelf heb ik onlangs besloten dat ik mezelf wilde omscholen. Ik werk al een aantal jaren als verkoopmedewerkster in een bekende winkelketen. Hier had ik het prima naar mijn zin en er was ook nog kans om hogerop te komen. Toch had ik niet het gevoel dat dit mijn droombaan was. Toevallig zag ik op een later moment een advertentie van Fabius en besloot ik om eens te kijken op de site. De opleiding Basiskennis Boekhouden sprak mij direct erg aan. Ook kon ik de opleiding in de avonduren volgen naast mijn baan en de kosten vielen mij reuze mee. Ik heb me toen ingeschreven en kon al snel beginnen aan de opleiding.

Basiskennis boekhoudenIk vond het eigenlijk heel fijn om weer in de klas te zitten. Zo kom je er maar weer achter hoeveel je eigenlijk kunt leren in korte tijd. De hoeveelheid huiswerk was voor mij ook prima te behappen, maar ik was natuurlijk ook erg gemotiveerd. Toen ik mijn examens had behaald ging ik solliciteren en al heel snel had ik een leuke baan in de boekhouding gevonden. Ik zit nu helemaal op mijn plek en zou Fabius Opleidingen zeker aanbevelen.

Laat je informeren door Fabius

Het is wel belangrijk dat je echt een goede keuze maakt. Neem eens contact op met Fabius en laat je informeren over de opleiding Basiskennis Boekhouden of een andere opleiding. Zo kun je een weloverwogen besluit maken en ga jij ook een hele mooie loopbaan tegemoet!