Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Fabius: de beste kantoor- en boekhoudopleidingen

Het voortdurend ontwikkelen van je kennis en vaardigheden is een voorwaarde voor een glansrijke carrière. Fabius opleidingen kan je daarbij helpen door middel van een groot aanbod aan opleidingen voor kantoor- en boekhoudomgevingen. Ga maar na. Als je kennis en vaardigheden goed up-to-date zijn, loop je minder risico om je baan te verliezen. Sterker nog, met een opleiding is de kans dat je doorgroeit in je baan een stuk groter. De opleidingen zijn geschikt voor werkenden en werkzoekenden. Wie nog geen werk heeft of een andere baan zoekt maakt meer kans met een afgeronde opleiding van Fabius.

Fabius weet welke opleidingen perspectief bieden

Fabius opleidingen is al meer dan 30 jaar actief. Het instituut heeft in die jaren veel kennis en ervaring opgebouwd. Fabius heeft vooral een goede neus voor functies waar in de nabije toekomst veel vraag naar is. Het aanbod aan opleidingen op MBO-niveau wordt daarom voortdurend geactualiseerd. Je loopt dus nooit het risico dat je een opleiding volgt die alweer achterhaald is op het moment dat je je diploma hebt behaald. De meeste opleidingen kosten één ochtend of één avond in de week. Je kunt de opleidingen volgen bij één van de meer dan 50 leslocaties verspreid over het land.

Kleine klasjes, prima resultaat

Bij Fabius krijg je les in kleine klassen. Het voordeel daarvan is dat je veel aandacht krijgt van de docent. Daardoor leer je een stuk sneller, met als gevolg dat je het leren steeds leuker gaat vinden. Je zult merken dat de docenten heel gemotiveerd zijn om je de lesstof bij te brengen. Dat komt doordat het voor hen een prestigekwestie is om zoveel mogelijk cursisten te laten slagen. Een opleiding bij Fabius is niet alleen goed voor je carrière. Tijdens de opleiding ontstaan ook vaak hechte vriendschappen.