Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Magento Webshop een uitkomst voor de e-Commerce wereld

Magento Webshop

In maart van 2008 werd de Magento Webshop gelanceerd als open source webshop-pakket. Vandaag de dag is deze nog steeds populair en wordt dagelijks gebruikt. Met de vele (gratis) plug-ins is de webwinkel precies in te richten volgens jouw wensen. Dankzij het unieke open source software kan iedereen gebruik maken van deze software. De open broncode is voor iedereen toegankelijk en vrij beschikbaar. Op deze manier kan iedereen vrij kopiëren, aanpassen en verspreiden zonder kosten aan auteursrechten en toeslagen te hoeven betalen. 

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van deze webshop. Zo is het relatief goedkoop en voor kleine als grote bedrijven makkelijk te gebruiken. Je kan hier makkelijk zelf producten aan toevoegen, of weghalen. Over het algemeen heb je hier weinig omkijken naar. Magento Webshop

De vele voordelen van een Magento Webshop

Vanaf het eerste moment dat wij door RIFF een Magento Webshop hebben laten bouwen, is onze omzet enorm gestegen. Tevens zijn wij enorm gestegen in de zoekmachine en dat is alleen maar gunstig. Op deze manier krijg je steeds meer bezoekers en dus meer mensen die ons producten gaan bestellen. 

Door de enorme verkoop moeten wij regelmatig onze webwinkel van nieuwe producten voorzien. Voorheen zal ik echt geen raad weten hoe ik dat moest doen. Tegenwoordig gaat dat vrij makkelijk. Binnen een mum van tijd heb ik nieuwe producten op de site staan. Allemaal voorzien van een mooie foto en een omschrijving erbij.

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden om een eigen bedrijf op te starten en heb je hiervoor een website nodig. Neem dan eens een kijkje op de site van RIFF. Hier is heel veel mogelijk en wie weet kunnen zij jou helpen om jouw bedrijf ook aan de top te krijgen. Ons heeft het zeer goed geholpen en daar zijn wij vandaag de dag zeer dankbaar voor. Magento Webshop