Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Hulp bij online vindbaarheid

hulp bij online vindbaarheid

Lees in deze tekst in eenvoudige woorden hoe het komt dat je zo snel en makkelijk online een product of dienst kan vinden. Het is de uitleg van search engine optimization afgekort tot SEO, en hoe autoriteit, techniek, en vooral content het doel bereiken. Ga wel voor een professional ondanks dat het zo eenvoudig is. Zelf je website vindbaar maken is niet gemakkelijk.

Meedenken met mens en machine

In feite is SEO meedenken met hoe de consument handelt en hoe de zoekmachine werkt. Een gegeven is dat de potentiƫle klant zelden de naam van het bedrijf intypt in de zoekmachine maar eerder de dienst of het product wat diegene zoekt. Zodra je gaat voor hulp bij online vindbaarheid moet jij zorgen voor die lijst met trefwoorden. Als je bijvoorbeeld een dierenspeciaalzaak hebt, dan moet die vindbaar zijn onder zoektermen zoals hondenriem kopen, kluif kopen, en kattenbakvulling kopen. In alle gevallen moet de consument uitkomen bij de website van jouw dierenwinkel, en die moet hoog staan in de zoekmachine.

hulp bij online vindbaarheid

De juiste content laten maken verdien je terug

Hulp bij online vindbaarheid inhuren is nooit duur. Als je vindbaar bent dan verdien je het terug. Je kan als start-up beter bezuinigen op dat uithangbord aan de gevel dan niet investeren in vindbaarheid. Search engine optimization heeft ook nog een overtreffende trap en dat is SEA. Dit eenvoudig te zien, je typt iets in, bijvoorbeeld restaurants gevolgd door je woonplaats, en je klikt op zoeken. Bovenaan staan de betaalde vermeldingen. De search engine advertising staat hoger in Google dan de websites met een goede SEO. Het is nu aan jou de afweging wat beter is. In het voorbeeld staat een dierenspeciaalzaak, en stel het is een fysieke winkel, dan kan het zijn dat met SEA helemaal bovenaan staan in Google ook weer niet nodig is, dat je dan beter wat geld over kan houden voor dat uithangbord aan de gevel. Maar zodra je hulp gaat zoeken voor die online vindbaarheid zul je ongetwijfeld advies krijgen. In ieder geval weet je nu hoe het werkt.