Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Snel en foutloos de dozen sluiten

Pacoma

Als bedrijf wil je natuurlijk multifunctioneel zijn, geen nee zeggen tegen klanten al is het soms nog zo ingewikkeld om het proces aan te passen. In een magazijn wordt gewerkt met verschillende formaten dozen, producten van klein tot groot moeten worden verpakt. Het is niet eenvoudig om de hele dag met de hand dozen dicht te doen en te voorzien van tape. Een dozensluitmachine is in staat om grote hoeveelheden dozen, van verschillende formaten professioneel te sluiten en dicht te tapen.

Pacoma

Versnel het productieproces

Artikelen in een doos doen is in het proces een handeling die de minste tijd kost, het sluiten en dichtmaken van de doos is meer werk. Je moet er zeker van zijn dat de doos goed is gesloten, zodat de producten veilig bij de klant aankomen. Een dozensluitmachine kun je gebruiken voor meerdere varianten dozen, voor continu dezelfde doos of wanneer je verschillende formaten door elkaar moet sluiten. Alle machines zijn voorzien van gebruiksgemakken, zoals een alarm wanneer het tape op is.

Geen omkijken meer om dozen te sluiten

Of je nu een doos sluit met een product erin of een doos met vijf producten, je hebt geen omkijken meer naar het proces om deze dozen te sluiten. De dozensluitmachine sluit op eenvoudige en snelle manier ieder formaat doos. De open doos doe je in de machine, aan de andere kant komt de gesloten doos er weer uit compleet met tape afgewerkt. Je hoeft er geen enkele twijfel over te hebben of de doos goed is dichtgeplakt.