Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Kamer van koophandel

Kamer van koophandelEen informatieve afspraak met de Kamer van koophandel

Wanneer het gaat om vragen met betrekking tot het zelf ondernemen dan bent u aan het juiste adres bij de kamer van koophandel. Hier krijgt u mee te maken wanneer u een eigen bedrijf op wenst te zetten maar ook wanneer u andere vragen heeft die te maken hebben met verschillende vormen van een stichting of een vereniging. Ik heb recentelijk besloten dat ik voor mijzelf wil gaan beginnen. Ik wil graag mezelf gaan laten inhuren door bedrijven die het zien zitten om door mij doorgelicht te worden. Ik heb de laatste twintig jaren veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en deze ervaring wens ik nu toch zeker in te gaan zetten. Dit kan ik zo dus gaan doen.

 

Veel informatie ontvangen

 

Ik besloot om een informatieve afspraak te maken bij de kamer van koophandel en hier heb ik mijn plan voorgelegd. Ik vind het erg prettig dat ik dan een hele lading met advies kreeg over op welke manier ik dit zou kunnen gaan regelen. Welke taken er dan bij horen, hoe het zit met plichten en met rechten.

Ik ga het echt doen

Na deze afspraak heb ik besloten om dit plan dan Ć¼berhaupt door te gaan zetten en dat ga ik dan dus doen op advies van de persoon van de kamer van koophandel. Wanneer u een kijkje neemt op het internet dan vindt u daar al eenvoudig en snel informatie over alles dat u verteld kan worden omtrent de vragen die u hier dan ook neer kunt leggen. Wanneer u ook voor uzelf wenst te beginnen dan is de kamer van koophandel een goed startpunt en daarnaast is het wellicht ook erg verstandig om eens een afspraak te maken bij de belastingdienst.

Geef een reactie