Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Tip: Different Doors – Snelloopdeuren

1.1Om maar met de spreekwoordelijke en in dit geval letterlijke deur in huis te vallen: ik zou je het bedrijf Different Doors – Snelloopdeuren willen aanraden. Ik ga er graag nog verder op in waarom ik tot die aanbeveling ben gekomen.

Waarom deze deuren?

109Kijk eens mee naar de volgende foto’s, die ik op locatie heb gemaakt. Ons bedrijf was wel aan veranderingen toe en ik heb daar een kleine registratie van gemaakt. Wat ik zie is dat de logistieke processen enorm versneld zijn met deze nieuwe aanwinsten. De deuren gaan met meer dan een meter per seconde en zijn daarmee dus enorm snel. Ze zijn snel open te krijgen en ook zeer snel weer te sluiten, wat enorm veel voordelen geeft in een magazijn dat niet teveel door omstandigheden buiten beïnvloed dient te worden. Er komt geen vocht, vuil, stof, warmte of koude van buiten naar binnen en dat is natuurlijk enorm voordelig. Zodoende is ons magazijn er in omstandigheden al enorm op vooruitgegaan.

104Bovendien zijn de deuren goed beveiligd tegen inbraak, iets wat betekent dat we het bedrijf eindelijk met een gerust hart kunnen achterlaten ’s avonds. Ook heb je er haast geen onderhoud aan, gezien de materialen waarin de deuren zijn uitgevoerd. Er waren verschillende opties voor de bediening van de snelloopdeuren en wij hebben gekozen voor een uitvoering met drukknoppen, die gemakkelijk te bedienen zijn, zowel van binnenuit als van buitenaf. De deuren zelf zijn voordelig en het extra voordeel haal je uit je energierekening waarop je bespaart. Kijk dus zelf ook eens op Different Doors – Snelloopdeuren!