Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Veiligheids trainingen voor een veilige werkomgeving

Veiligheids trainingen

Veiligheids trainingen, dit is noodzakelijk voor de veiligheid op de werkvloer. Immer zit een ongeluk in een klein hoekje en de handelingen die je dan moet uitvoeren kunnen van levensbelang zijn. Het is belangrijk dat je personeel weet wat zij moeten doen als zich een ongeval voordoet. Niet alleen voor het personeel maar ook voor de klanten bijvoorbeeld. 

Wanneer je eens op de website van, G4S kijkt dan zie je dat je veiligheids trainingen krijgt in de volgende onderdelen:

  • stoornissen van het bewustzijn
  • stoornissen van de ademhaling
  • wonden
  • botbreuken
  • verband- en hulpmiddelen
  • vergiftigingen
  • stoornissen van de bloedsomloop
  • reanimatie en AED

 

 

Veiligheids trainingen

Veiligheids trainingen op de juiste manier

De veiligheids trainingen worden afgestemd op jouw branche. Daarom wil ik deze aanrader ook delen met de lezer van dit blog. Want per branche liggen natuurlijk verschillende risico’s op de loer. Als werkgever ben je hier verantwoordelijk voor. Wat moet je bijvoorbeeld doen als iemand van de trap af valt? Of wat moet er gebeuren als iemand ernstige verwondingen oploopt tijdens het werken met een zware machine? Wanneer je op de verkeerde manier handelt. Dan zal de kans aanwezig kunnen zijn dat iemand zich nog meer bezeert. Kortom, met de juiste kennis in huis kun je een leven redden. Zorg er daarom voor dat je weet wat je moet doen als er een ongeval plaatsvindt. Want voordat de hulpdiensten er zijn kun jij al iemand helpen omdat dan elke seconde telt.

Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Dit bedrijf biedt vele pakketten aan om ervoor te zorgen dat jouw personeel de juiste scholing krijgt. Hierdoor is er een goed vertrouwen in de veiligheid op de werkvloer en ook als er iets misgaat. Naast het feit dat de werkgever dit verplicht is, brengt dit ook een prettig gevoel met zich mee.

BHV