Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Bij Dozenstampers vind je alle dozen op maat

dozen op maat

Zoals jullie wellicht allang weten, heb ik een goed lopende webshop. Voor mij zijn dozen op maat dan ook onmisbaar! Kleine bestellingen in een grote doos? Dat is not done! Ook verzend ik regelmatig breekbare goederen. Dan moet je juist voldoende ruimte hebben om bescherming in de doos te kunnen stoppen. Voor elke bestelling een geschikte doos is voor mij het ideale plaatje. Met de hulp van Dozenstampers op het internet, maak ik dit waar. Zij hebben allerlei soorten en maten en daarom voor iedereen wel een geschikt model. Het lijkt wat overdreven, maar wanneer je veel verzendingen hebt, kun je echt niet zonder. Zo zijn er bijvoorbeeld ook eenvoudig hersluitbare dozen, zoals degene hier onder. Die dient voor veel doeleinden en kun je thuis ook nog gebruiken om dingen in op te ruimen. Ik ben hier helemaal voor!

dozen op maat

Dozen op maat zoals jij ze wilt

Zelf werk ik erg graag met Dozenstampers. Zij zijn het perfecte bedrijf voor verpakkingsmateriaal. Je kunt hier gemakkelijk bestellen en zij leveren natuurlijk hun dozen op maat. Heb jij dus afwijkende maten nodig, dan maken zij deze voor jou klaar. Of je er nu maar een aantal nodig hebt, of juist tientallen en tientallen. De kosten vielen mij behoorlijk mee en daarom bestel ik daar keer op keer. Tevens is de service erg goed. Jouw vragen worden snel beantwoord en de levering gaat ook snel. Het is erg prettig om samen te werken met bedrijven die dezelfde kernwaarden hebben als ik.

dozen op maat

Meer tips

Als zelfstandig ondernemer vind ik het erg leuk om mijn tips te delen met anderen. Ook vind ik het erg leuk om tips te krijgen van anderen. Iedereen moet leren en soms zijn er nu eenmaal dingen waar je nog helemaal niet over na hebt gedacht. Dus heb jij ook nog tips? Laat ze mij dan vooral weten!