Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Beheerder brandmeldinstallatie ben je bij dit bedrijf aan de juiste adres

Beheerder brandmeldinstallatie

Beheerder brandmeldinstallatie helpt jou met het controleren en onderhoud van je brand installatie en brandmeldcentrale. Bij Lantrok Onderhoudsbedrijf ben je aan het juiste adres hier voor. Zo staat dit bedrijf dag en nacht voor je klaar als je een storing heb. Ook hebben de medewerkers de nodige certificaten. Zo weten zij dan ook precies hoe zij het systeem moeten onderhouden. Dit is dan ook een hele zorg minder voor jou en jouw bedrijf. De controllers worden dan ook maandelijks gedaan door deze onderneming. Dan weet je zeker dat het brandalarm werkt als er echt brand is.

Beheerder brandmeldinstallatie

Beheerder brandmeldinstallatie doen iedere maand de zelfde taken uitvoeren

De taken die de medewerker van Lantrok Onderhoudsbedrijf iedere maand uitvoert zijn zoal:

  • Het controleren van de brandmeldcentrale, nevenpanelen, brandweerpanelen en LED test
  • Het controleren van verschillende meldingen: doormelding, storingsmelding, handbrandmelding en automatische brandmelding
  • Het bijwerken van een (digitaal) logboek

Maar naast de maandelijkse taken zijn er ook taken die er om de zoveel tijd gedaan moeten worden. De beheerder brandmeldinstallatie weet precies wanneer en wat er dan gedaan moet worden. Wil je meer informatie over alle diensten die dit bedrijf jou te bieden heeft. Dan verwijs ik jullie naar de website van dit bedrijf.