Over mij

Toch even voorstellen,

Door mijn inzet en enthousiasme binnen het bedrijf ben ik deze blog begonnen. Natuurlijk heeft niet iedereen het hoognodige ervaringen binnen het bedrijf, ik ook niet maar wil mezelf er wel graag aan toe zetten zodat ik het leren kan. Daar haken dan een aantal mensen af, niet zozeer de leerstof, maar dankzij de langere dagen. Zelf weet ik het maal al te goed dat het een hoop tijd kost en zo niet de dagelijkse gang van zaken kan doorzetten. Dankzij de enthousiasme die ik binnen het bedrijf heb, begin ik er maar al te graag aan. Mijn werkgever stelt het zeer op prijs dat ik aan de opleiding beginnen ga en zo het bedrijf een stap hoger kan krijgen.

Thuis studeren was voor mij de beste oplossing.
Uiteraard moet ik weer terug achter de banken, toch zwaarder als dat ik dacht. Nu dat ik de nodige ervaringen al op zak heb leek de opleiding voor mij een stuk makkelijk als dat ik had verwacht. Ik begin graag aan een nieuwe taak binnen het bedrijf.

Dankzij deze blog hou ik iedereen ermee op de hoogte om de informatie die ik gekregen heb met de geĆÆnteresseerde te mogen delen.

Laat als eerste een reactie achter

Laat een reactie achter