mei 25, 2022

Ontdek Zuid Beveland

Welkom op de site van Zuid Beveland

Instappers voor heren zijn de nieuwe mode

Ze komen alsmaar vaker en vaker voor, de instappers heren. De instappers heren zijn hele toegankelijke schoenen en erg gemakkelijk aan te trekken. Daarbij komt zelfs nog dat ze ondanks hun toegankelijke karakter, ze wel netheid uitstralen. Het zijn schoenen die dus voor veel gelegenheden van pas komen. In vele landen zijn de schoenen in trek. In Italie en Spanje zijn de schoenen al jaren een populariteit en sinds enkele jaren is deze rage ook naar Nederland overgewaaid. Daarom is de productie van de schoenen sinds kort massaal en is het dus niet gek dat vele mannen deze schoenen dragen in het voorjaar.

De reden dat de schoenen netheid uitstralen

De instappers heren worden vaak geassocieerd met nette mensen. Businessmannen in pak en inderdaad zoals hiervoor, mediterraanse types. De reden hiervoor is dat de schoenen vaak eenvoudig zijn. Waar sneakers vaak het jeugdige uitstralen, neigen de instappers meer naar echte werkschoenen. Dit komt ook door het eenvoudige model van de schoen. Vaak wordt de schoen ontworpen met een dunne zool. Verder zit de schoen dan vaak strak om de voet en is er verder geen poespas. Dit zorgt voor een bepaalde eenheid van de schoen, waardoor het een eenvoudig model blijft. Al deze factoren leiden er vervolgens toe, dat het netjes oogt.

 

Voor wie de schoenen geschikt zijn

Sommigen zullen wellicht denken dat de schoenen naar aanleiding van hun netheid, slechts geschikt zijn voor zakelijke en oude mensen. Niets is minder waar. Uit ervaring blijkt dat juist jonge mensen de schoenen geregeld dragen. Het past goed onder een zomerse outfit en juist de jeugd vindt het aantrekkelijk. Daarnaast worden de schoenen ook vaak gedragen tijdens het golfen. Aangezien oudere mannen dit vaak doen, valt er wel wat voor te zeggen dat er vaak wordt aangenomen dat oudere mannen de schoenen vaak dragen. Maar, de werkelijkheid is dus dat de schoenen geschikt zijn voor jong en oud.